Dagens bästa spel

1860 München vinner ikväll!

Den gamla storklubben 1860 München huserar numera i 2. Bundesliga och det är inget supportrarna är nöjda med. Ambitionen är att i år ta klivet tillbaka upp i Bundesliga, men för nävarande ligger man först på 8:e plats i tabellen. Ikväll har man en lämplig uppgift då Eintracht Braunsweig kommer på besök. Bortalaget dras med stora skadeproblem i försvaret och tre av fyra ordinarie backar (Correia, Henn och Kessel) förväntas missa matchen. Det var de förvisso även förra veckan och då gick det bra mot jumbon Ingolstadt, nu blir det dock naturligtvis mycket tuffare på Allianz Arena. 1860 München är dessutom mycket hemmastarka och det gör att ettan känns ännu bättre.

Oddsen ser lovande ut och Speldjävulen ser det här som ett mycket bra spel, definitivt dagens bästa!

1860 München – Eintracht Braunsweig 1 @ 2.25 hos Bet365

Högsta odds i skrivande stund: 2.33 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen