Dagens Oddsdubbel

Holländsk andradivisionsdubbel

Dags att plocka fram statistikpärmen igen till dagens oddsdubbel. Vi vänder den här gången blickarna mot Eerstie Divise i Holland och hittar där ett par intressanta spelobjekt. Dock är det svårare att gräva fram riktigt bra information om dessa matcher, så här gäller det att kolla form, tabelläge, hemma- och bortastatistik, etc. Speldjävulen tror sig ha hittat två ”klara” matcher och väljer att backa Cambuur och Sparta Rotterdam. Båda dessa lag är mycket hemmastarka och möter nu ganska svagt motstånd i Veendam respektive Maastricht. De båda sistnämnda är mycket svaga när de spelar på bortaplan och ettorna i dessa båda matcher känns ganska vettiga. Rent formmässigt är Cambuur och Sparta bland de främsta och om det inte är några oförutsedda skador i lagen så ska det plocka hem det här.

Dagens oddsdubbel blir alltså enligt följande:

Cambuur – Veendam 1 @ 1.50
Sparta Rotterdam – Maastricht VV 1 @ 1.57

Kombinerat odds på dessa två matcher: 2.36 och spelas förslagsvis på Bet365.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen