Chansliret

Överodds på ADO Den Haag mot Heracles

ADO Den Haag tar på fredagskvällen hemma emot Heracles och enligt oddsättarna är bortalaget favoriter i den här matchen. Speldjävulen håller inte riktigt med utan håller hemmalaget som knappa favoriter. Den Haag är ganska hemmastarka medan Heracles har haft ganska svårt på bortaplan den här säsongen. I Heracles spelar för övrigt den svenske anfallaren Samuel Armenteros, 2 mål på 14 matcher har det blivit så här långt den här säsongen. Den Haags senaste hemmamatch slutade med en imponerande 3-0 seger hemma mot NAC Breda och mittfältaren Jens Toornstra samt 20-årige anfallaren Charlton Vicento är båda i ett fin målform för tillfället. Vi tror att det fortsätter ikväll och skrällspelar Den Haag till fina 2.63 på www.bet365.com. Högsta odds bjuder Pinnacle på i 2.67 i skrivande stund.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen