Dagens Oddsdubbel

Arsenal och Leicester vinner

Det var heller inte svårt att hitta bra matcher till oddsdubbeln, nej svårare var det att välja vilka som ska komma med på kupongen. Tycker det finns massor av spelvärde idag och tillslut fastnade jag för Leicester och Arsenal. Arsenal är utvilat efter att ha vilat sina stjärnor i Champions League och jag tror helt enkelt att de går in och kör över ett ganska svagt Everton som här får klara sig utan viktige Jack Rodwell.
Leicester har ett lag för Premier League och får man bara ordning på målskyttet (Beckford!) så kommer man minst ligga på kvalplats efter 46 spelade omgångar. Nu tar man emot ett formsvagt Peterborough som senast släppte in fyra mål hemma mot Barnsley. Leicester borta är definitivt tuffare än så, förvisso får hemmalaget klara sig utan kaptenen Matt Mills men man har en fullgod ersättare i den irländske landslagsbacken Sean St. Ledger. Peterborough har problem i försvaret och mittfältaren Tommy Rowe får förmodligen kliva ner som vänsterback precis som senast mot Barnsley.

Arsenal – Everton                            1 @ 1.53
Leicester – Peterborough            1 @ 1.57

Sammanlagt odds: 2.40 spelas hos Bet365

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen