Dagens bästa spel

Middlesbrough – lördagens bästa spel!

Middlesbrough siktar på att ta sig tillbaka till Premier League igen efter några ”hundår” i Championship. Man har öppnat säsongen bra och ligger på 4:e plats i tabellen efter 20 spelade omgångar. Man har inte riktigt fått till det hemma på Riverside Stadium så här långt dock, utan har kryssat i 6 av 10 matcher. Speldjävulen tror att det är dags för en vändning nu när Brighton kommer på besök. Som nämndes i stryktipsförslaget så har Brighton tre raka segrar med sig, men dessa har varit uddamålssegrar mot mycket formsvaga lag. Formen, och kvaliteten, är nog egentligen inte så bra som tabelläget visar och nu saknar man dessutom sina både ordinarie ytterbackar Painter och Calderon. Ettan känns mycket bra och den liras med en tung insats.

Middlesbrough – Brighton 1 @ 1.80 hos Bet365. Högsta odds: 1.91 (Ladbrokes)

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen