Chansliret

West Ham får skrälltipset

Den kanske låter konstigt att ha West Ham bland skrälltipsen men med oddsen satt som dom är så är Reading faktiskt favoriter hemma mot laget från östra London. West Ham har ju svikit mig en gång tidigare här i en av mina rekar så det är dags för dem att kompensera med en vinsta här. Som nämns ett antal gånger tidigare så finns det ingen trupp i Championship som är i närheten av West Hams och man bara spelet att stämma så springer man igenom serien. Man har dessutom en av Speldjävulens favoriter som manager, Sam Allardyce. Framförallt så är jag förtjust i Allardyces förmåga att plocka in s.k. avdankade spelare och få ut det sista ur dem. Det är väl ingen som glömt Okocha, Hierro, Djorkaeff, Nakata och Campo och vad de gjorde för Allardyce i Bolton. Nåväl, seger mot Reading kan det i alla fall bli och vi chansar med en tvåa.

Reading – West Ham 2 @ 2.63 hos Bet365. Högsta odds: 2.82 (Pinnacle)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen