Dagens bästa spel

O’Neill-effekten avgör för Sunderland

Det var tämligen svårt att hitta något riktigt bra spel i dag, men slutligen föll valet på Sunderland i hemmamötet mot Blackburn. Laget har underpresterat hela säsongen och till slut fick klubbens ordförande Niall Quinn nog och sparkade tränaren Steve Bruce. In kommer nu istället den mycket duktige noridländaren Martin O’Neill som varit utan jobb sedan han lämnade Aston Villa förra året. Speldjävulen tror på en reaktion direkt och att O’Neill leder laget till seger mot Blackburn. Sunderland har ett litet frågetecken i Nicklas Bendtner, som inte har tränat med laget i veckan men förmodligen kan spela. Blackburn vann till slut senast hemma mot Swansea och har Yakubu i drömform, det räcker dock inte här utan vi tror att O’Neill-effekten fäller avgörandet.

Sunderland – Blackburn 1 @ 1.83 hos Bet365. Högsta odds: 1.95 (Interwetten)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen