Dagens Oddsdubbel

Udinese och Dortmund i dubbeln

Udinese fortsätter att imponera i Serie A och ligger på fjärde plats i tabellen efter 13 spelade omgångar. Hemma på Stadio Friuli är man urstarka, 18 poäng på  6 matcher talar sitt tydliga språk. Nu får man bortasvaga Chievo på besök och då kan Speldjävulen inte se något annat än att Udineses hemmasvit förlängs. Udinese fortsätter med sin framgångsrika 3-5-1-1 uppställning och enda frågetecknet inför matchen backen Gabriel Torje som är småskadad och förmodligen inte kommer till spel. Redo att ersätta Torje är Joel Ekstrand och det är också med största sannolikhet han som ersätter. Något annat än att Udinese vinner känns inte troligt.

Speldjävulen väljer Borussia Dortmund som komplement till Udinese på oddsdubbeln. Dortmund går bra i Bundesliga och är bara en poäng bakom serieledande Bayern München. Nu tar man emot Kaiserslautern hemma på Signal Idana Park (tidigare Westfalenstadion), och framför 81 000 hängivna fans tror vi att Dortmund helt enkelt kör över sina gäster.

Udinese – Chievo                                           1 @ 1.57
Borussia Dortmund – Kaiserslautern    1 @ 1.25

Kombinerat odds: 1.96 hos Bet365

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen