Chansliret

Académica har skrällchans ikväll

Två mittenlag gör ikväll upp i en hängmatch i tolfte omgången av portugisiska Primeira Liga, Olhanense – Académica. Vid första anblick var Speldjävulen inne på att backa Olhanense då Académica inte vunnit mot hemmalaget på över 20 försök. Nu har dock Olhanense inte mindre än 5 man på skadelistan samt att man har brasilianske backklippan Mauricio avstängd. Två av de skadade spelarna är de två ordinarie backarna Joao Concalves och Ismaily, dessutom missar mittfältaren Nuno Piloto matchen, också p.g.a skada. Académica har gått riktigt trögt i ligan i år men fick till det rejält i cupen för ett par veckor sedan då man slog självaste Porto med 3-0. Det visar potentialen i laget och man står på tur för en seger även i ligan efter några tuffa uddamålsförluster.

Olhanense – Académica 2 @ 3.00 (Bet365)

Liten insats rekommenderas.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen