Dagens bästa spel

Kayserispor är dagens bästa spel

Dagens bästa spel hittar vi idag i turkiska Süper Lig i form av Emir Kujovic Kayserispor. Kayserispor, under ledning av gamle Ajax och Glasgow Rangers stjärnan, georgiern Shota Arveladze, är inne i en bra period och har tre segrar på de fyra senaste matcherna.  Man har även hunnit med att besegra Besiktas på bortaplan i år och förlusterna på slutet har kommit mot svårt motstånd i Fenerbache och Galatasaray. Ikväll har man en passande uppgift när man tar emot Karabükspor (3:a från slutet) hemma. Karabükspor har på 6 bortamatcher i år endast fått med sig en poäng, Kayserispor har förvisso tre förluster hemma på sex omgångar, men två av dem var alltså mot Fenerbache och Galatasaray.

Det här känns som en ganska bra etta och Speldjävulen går in med medelinsats. Värt att notera är att Emir Kujovic med all sannolikhet inte kommer att få spela. Svensken har endast gjort 13 minuter sammanlagt i år…

Kayserispor – Karabükspor 1 @ 1.80 (Bet365) Högsta odds: 1.83 (Interwetten)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen