Chansliret

Köln ”skräller” ikväll

Speldjävulen tycker sig ha hittat ett bra chanslir ikväll då Köln tar emot Mainz hemma på RheinEnergieStadion. Hemmalaget har blandat och gett den här säsongen, men förhoppningsvis har tränare Ståle Solbakken nu fått till lite stabilitet i laget efter 4-0 hemma mot Freiburg senast. Lukas Podolskis form har det inte varit något fel på och med 13 mål på 14 matcher ligger han 3:a i skytteligan. Senast fick han hjälp av 20-årige Christian Clemens, som prickade in två mål, och  som har varit en av lagets mest framstående spelare i år trots sin ringa ålder. Mainz har gått sådär i ligan i år men förlorar sällan på bortaplan. Det vi tror fäller avgörandet här är att man får klara sig utan sin mittfältsgeneral, österrikaren Andreas Ivanschitz. Ivanschitz har varit Mainz överlägset bästa spelare den här säsongen och har på 14 matcher hunnit med att göra 5 mål och assisterat till ytterligare 3. Man får även klara sig utan makedoniske backen Nikolce Noveski.

Köln – Mainz 1 @ 2.60 (Bet365). Högsta odds: 2.72 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen