Dagens Oddsdubbel

Svårhittad oddsdubbel

Utbudet var såpass skralt i dag att det var oerhört svårt att plocka ut en dubbel. Slutligen föll dock valet på Grimsby hemma mot Salisbury i FA Cupen samt Kidderminster i hemmamötet mot Vauxhall i FA Trophy. Grimsby fixade 1-1 i mötet i Salisbury och nu är det dags för omspel och då Grimsby har bra form för tillfället och dessutom vägrar att släppa in mål, tror vi Salisbury blir en munsbit för hemmalaget. Tilläggas ska att Salisbury är mittenlag i Blue Square South, divisionen under Grimsby. Som komplement testar vi med Kidderminster som hemma tar emot Vauxhall Motors. Situationen är liknande här, Kidderminster är i divisonen över Vauxhall och är obesgrade i de fem senaste ligamatcherna. Vi tror de båda hemmalagen är för starka här, men spela för all del med låg insats.

Grimsby – Salisbury 1 @ 1.57

Kidderminster – Vauxhall 1 @ 1.44

Kombinerat odds: 2.26 (Bet365)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen