Chansliret

Brassestjärnorna i Vaslui avgör

Rumänska Vaslui har chansen att för första gången i klubbens korta historia (klubben grundades 2002) ta sig vidare till slutspelsrundan i en Europacup. Vaslui förlitar sig till en stor del på utländska importer och har inte mindre än 6 brassar i truppen. En av dem är den 34-årige, tidigare Parma och Bologna-anfallaren Adailton, som fortfarande vet hur man hittar målet. Ikväll åker man för bortamatch mot redan avhängda FC Zürich i Europa League. Zürich har gått dåligt både i den avslutade inhemska ligan (8:e plats) och i Europa League där man kommer sist i gruppen. Det börjar nog bli dags för svenske Dusan Djuric att se sig om efter en ny klubb. Vaslui kommer varar heltaggade till matchen och Speldjävulen tror att det, samt brasseinfluensen, fäller avgörandet.

FC Zürich – FC Vaslui 2 @ 2.38 (Bet365). Högsta odds: 2.46 (Titanbet)

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen