Dagens bästa spel

Wisla Krakow vinner mot Twente

Redan klara gruppsegrarna Twente får till bortamatchen mot Wisla Krakow i Europa League ikväll, klara sig utan en rad spelare. Mihaylov, Brama, Wisgerhof, Rosales och Douglas stannar alla hemma, dessutom vilar man sina två bästa målskyttar Marc Janko och Luuk de Jong. Man väljer även att låta sin tredjemålvakt, 21-årige Nick Marsman, göra debut i Europa League samt ger ett antal ungdomar chansen från start. En annan sak som talar till Wislas fördel är att bortalaget har valt att inte tar ut sina biljetter till matchen och alltså åker till Polen helt utan supportrar. Bakgrund till detta är att ett antal Wislasupportrar nekades inträde till matchen i Twente och man nu är rädd för repressalier. Det räcker i och för sig inte med vinst för Wisla utan man måste även hoppas på ett mirakel i London, Odense måste ta en poäng av Fulham för att det ska kunna bli avancemang för polackerna. Vi tror att Wisla börjar med att göra sitt och slår ett decimerat Twente.

Wisla Krakow – FC Twente 1 @ 2.10 (Bet365). Högsta odds: 2.20 (Sportsinteraction)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen