Dagens Oddsdubbel

Austria Wien och AZ i dubbeln

Austria Wien har allt att spela för i kvällens match mot Malmö FF i Europa League. Laget har fortfarande en liten chans att gå vidare även om man också behöver lite hjälp av Metalist Kharkov i Alkmaar. MFF däremot har inget annat än hedern att försvara och borde vara något matchotränade efter att inte har spelat annat än träningsmatcher de senaste två månaderna. Det som oroar för Austria Wien dock är alla skador man har i laget. Grünwald, Ortlechner, Rogulj, Leovac och Arnberger är definitivt borta medan Margretitter och Mader är tveksamma och testas strax innan matchstart. Speldjävulen tror ändå MFF får svårt här och litar på att motivationen räcker till seger för Wien.

I samma grupp hittar vi AZ Alkmaar – Metalist Kharkiv. Kharkiv har gått som tåget och är redan klara gruppsegrare och kommer här att vila ett antal nyckelspelare. Enligt raporter så ställer Metalist upp nästan med ett rent B-lag och spelare som brassarna Fininho, Cleiton Xavier och Taison lämnas hemma, samma sak gäller för argentinarna Sosa, Torres och Aldo. Metalist tränare Myron Markevich verkade inte bry sig nämvärt om matchen och menade under presskonferensen att laget redan var klart för slutrundorna och att det var 60-40 i fördel för AZ. AZ med Rasmus Elm i spetsen är dagens bank.

Austria Wien – Malmö FF 1 @ 1.50

AZ Alkmaar – Metalist Kharkiv 1 @ 1.50

Samlat odds: 2.25 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen