Dagens bästa spel

FC Köpenhamn vill avsluta snyggt

Matchen mellan FC Köpenhamn och Standard Liege i Parken på torsdag är egentligen helt utan betydelse. Standard är redan klara för avancemang från gruppen och Köpenhamn är utan chans att gå vidare. Det kan alltså bli en ganska avslagen historia och därmed ett relativt farligt spel. Speldjävulen tror ändå att Köpenhamn vill avsluta 2011 bra och ha en seger med sig in i det nya året. Roland Nilsson gör tre ändring i truppen från 0-0 matchen senast mot AGF, Lars Jacobsen, Peter Larsson och Martin Bergvold ersätts av Christian Grindheim, Johnny Thomsen och Christian Gamboa.
Standard Liege väljer att vila några viktiga spelare och tränare José Riga har redan aviserat att förstemålvakten Sinan Bolat, backen Jelle Van Damme och bäste målskytten Mohamed Thité inte kommer att finnas med på resan till Köpenhamn. Fler ändringar är att vänta men Riga ville inte avslöja mer av sina planer. Det är väl också troligt att Standardspelarna har tankarna på annat håll efter de tragiska bombattentaten och dödskjutningarna i hemstaden.

FC Köpenhamn – Standard Liege 1 @ 1.83 (Bet365). Högsta odds: 1.91 @ Betfred

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen