Chansliret

Hapoel Tel Aviv vinner!

Här kommer ett hett speltips i sista stund. Speldjävulen såg precis laguppställningarna i Hapoel Tel Aviv – Legia Warsawa och vad det verkar byter Legia ut målvakt och hela fyrbackslinjen. Istället för Kuciak i mål kommer Skaba in och i backlinjen låter man Jedrzejczyk, Zewlakoq, Wawrzyniak och Komorowski vila och tar istället in Choto, Kliebowicz, Inaki Astiz och Rzezniczak. Mittfältet för Legia är intakt, men på topp tar man in 20-årige Lukasik istället för Kucharczyk. Hapoel kommer med ett i stort sett ordinarie lag, vilket innebär att de båda vassa anfallarna Toto Tamuz och Omer Damari startar. Matchen saknar förvisso betydelse, men Hapoel vill säkert avsluta snyggt inför hemmapubliken och skickar ut bästa laget.

Det här ser ut som ett mycket intressant spel!

Hapoel Tel Aviv – Legia Warsawa 1 @ 1.90 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Betway

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen