Chansliret

Bradford har skrälläge till överodds

Dags att dra till med ett riktigt skrällspel på fredagskvällen i matchen Southend – Bradford i engelska League Two. Southend ligger tvåa i tabellen, men formen har börjat vackla på slutet och för mindre än 48 timmar sedan spelade man en FA Cup match mot Oldham på bortaplan (förlust 0-1). Det var inte tal om att ställa över några spelare då och man fick även kaptenen Chris Barker skadad. Barker missar kvällens match samtidigt som tunisiske backen Bilel Mohsni börjar en två matchers lång avstängning. Bradford har börjat säsongen dåligt och ligger först på 22:a plats i tabellen, men kan få tillbaka backen Robbie Threlfall. Man får dock klara sig utan anfallaren Ross Hannah och får istället förlita sig på f.d. Hull-anfallaren Craig Fagan och James Hanson att göra målen. Speldjävulen tyckte oddset var så lockande på Bradford att han kliver in, bara med en liten peng dock…

Southend – Bradford 2 @ 4.33 (Bet365). Högsta odds: 6.51 @ AllYouBet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen