Dagens bästa spel

Elche är dagens bästa spel

Elche tar på fredagskvällen emot 9:e placerade Alcoron hemma på Estadio Manuel Martinez Valero. Hemmalaget är formstarkats i hela Segunda Division och har fem segrar och två oavgjorda på de sju senaste ligamatcherna. Nu har man en lämpligt uppgift mot Alcoron, som så sent som i onsdags spelade en tuff cupmatch mot Real Zaragoza (1-1). Bortalaget borde därmed vara ganska slitna medan Elche har haft en vecka att vila upp sig på. Elche får till matchen tillbaka 3 spelare i Etxeita, Acciari och danske skyttekungen Nicki Billie Nielsen. Billie Nielsen är i praktslag och har fem mål på sina fem senaste matcher. Elche är dessutom hemmastarka och har gått segrande ur 5 av 8 matcher på hemmaplan i år, det i kombination med trötthetsfaktorn för Alcoron gör att Speldjävulen går in med medel- till hög insats.

Elche – Alcoron 1 @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: 1.91 @ Stan James

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen