Chansliret

Blackburn och West Brom kryssar

Blackburn har haft det väldigt jobbigt i år, inte minst tränaren Steve Kean som fått utstå hård kritik från fansen. Bättre blir det inte av att man har en hel del skador i backlinjen och förmodligen får klara sig utan Ryan Nelsen, Gael Givet och Martin Olsson i dagens kamp. Det är också tveksamt om Junior Hoilett kan medverka. West Bromwich är inte mycket bättre dom och har stora problem med målskyttet (minst gjorda mål i ligan, 14 st, tillsammans med Wigan). Roy Hodgson har inte fått fart på Peter Odemwingie ännu och Shane Long har inte producerat i samma utsträckning som man hoppades när han köptes in från Reading. Det här känns som det kan bli en ganska dålig tillställning och 0-0 eller 1-1 ligger nära till hands.

Blackburn – West Bromwich X @ 3.30 (Bet365). Högsta odds: 3.48 @ Pinnacle

 

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen