Dagens Oddsdubbel

Leverkusen och Hamburg vinner

Leverkusen tuffar på i Bundesliga och tar i eftermiddag emot ett hårt skadedrabbat Nürnberg. Bortalaget har stora problem i backlinjen och saknar sedan tidigare Javier Pinola och Per Nilsson, nu har man även frågetecken för Marvin Plattenhardt som har ljumskproblem. Inte nog med det så har anfallaren Tomas Pekhard drabbats av influensa och är mycket tveksam till spel. Det här plockar Leverkusen hem komfortabelt.
Hamburg går bra för tillfället och får här ett riktigt lyft i och med att anfallaren Mladen Petric är tillbaka efter skada, han startar på topp tillsammans med Paolo Guerrero. Augsburg har varit svaga i stort sett hela säsongen och ligger näst sist i tabellen, även om man överraskade och slog Mönchengladbach hemma senast. Med Petric tillbaka ser Speldjävulen inget annat än en hemmaseger.

Bayer Leverkusen – Nürnberg 1 @ 1.50

Hamburg  – Augsburg 1 @ 1.57

Dubbelodds: 2.36 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen