Dagens bästa spel

Nicky Barmby leder Hull till nya segrar

Hull är obesegrade sedan Nicky Barmby valde att lägga skorna på hyllan för att istället satsa på en tränarkarriär. Tre vinster och två oavgjorda har det blivit så här långt med Barmby vid rodret och mycket talar för att det blir fjärde segern på sex matcher när Milwall kommer på besök. Hull får tillbaka Manchester United-lånet Robbie Brady från avstängning medan Milwall får klara sig utan anfallaren Jay Simpson. Sedan tidigare har man även målvakten David Forde, samt backen Mkandawire och mittfältaren Racon på skadelistan. Det här luktar seger för Hull lång väg. Speldjävulen går in med medelinsats.

Hull – Milwall 1 @ 1.91 (Bet365). Högsta odds: 2.00 @ Betsson

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen