Dagens bästa spel

Fenerbache slår Trabzonspor i laddat möte

Fenerbache tar ikväll emot Trabzonspor i ett mycket laddat möte i Istanbul. Bakgrunden är skandalen efter förra årets säsong då Trabzonspor anklagade Fenerbache för att a ”fixat” matcher och mutat domare. Efter en utredning blev Fenerbaches ordförande Aziz Yildririm fängslad och Fenerbache blev av med både ligatiteln och sin Champions League-plats till just Trabzonspor. Därför är det mycket ont blod lagen emellan och Fenerbache är nog oerhört sugna på att ge rivalen en knäpp på näsan här. Stjärnan Emre hamnade i slagsmål med lagkamraten Christian Baroni på en träning i veckan och blev först avstängd från klubben, han gick dock senare och bad om ursäkt och ser ut att få starta matchen.

Trabzonspor har gått dåligt i ligan år och är placerade först på 10:e plats i tabellen. Man har heller inte inte vunnit någon av sina fem senaste matcher. Nu får man förvisso tillbaka skyttekungen Buruk Yilmaz, som var avstängd sist, men får klara sig utan viktige mittfältaren Didier Zokora som åkte på ett rött kort mot Galatasaray.

Noteras skall att inga bortafans får komma in på matchen sedan turkiska fotbollsförbundet beslutat att det inte får förekomma bortasupportrar i någon av mötena mellan de ”fyra stora” (Galatasaray, Fenerbache, Besiktas och Trabzonspor). Detta efter alla tidigare bråk som uppstått mellan lagens fans.

Fenerbache – Trabzonspor 1 @ 1.83 (Bet365). Högsta odds: 1.95 (Stan James)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen