Chansliret

Feyenoord är svårslagna på De Kuip

Feyenoord har blivit något av ett favoritlag för Speldjävulen, då de sällan svikit när de fått tipset. Man hemmaslog PSV Eindhoven för inte så länge sedan och svenske John Guidetti har verkligen imponerat på topp hos hemmalaget. Till dagens match är mittfältaren Sekou Cisse ett frågetecken och han kommer att testas under dagen medan backen Stefan de Vrij definitiv är borta. Hos gästerna Twente är Emir Bajrami och Tim Cornelisse sjuka och missar förmodligen kampen, dock kan den f.d. Feyenoordspelaren Leroy Fer vara tillbaka efter skada och om så är fallet kan han förvänta sig ett hett mottagande av hemmafansen. Trycket på Feyenoords hemmaarena De Kuip är alltid massivt och Speldjävulen tror att det kan fälla avgörandet ännu en gång.

Feyenoord – Twente 1 @ 2.80 (Bet365). Högsta odds: 2.95 @ 188Bet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen