Dagens Oddsdubbel

Manchester City och Juventus i dubbeln

Serieledande Manchester City har en dålig vecka bakom sig, först blev man utslaget ur Champions League och sedan åkte man på en svidande förlust borta mot Chelsea. Nu tar man emot ett formstarkt Arsenal hemma på Eithad Stadium, men Speldjävulen tror ändå på seger för City här. Vi kan räkna med att hemmalaget är vansinnigt revanschsuget och kommer att göra allt för att bryta den negativa trenden här. Manchester City får klara sig utan Gael Clichy och Alexandar Kolarov, men har en fullgod ersättare i Pablo Zabaleta. Arsenal har desto större problem på ytterbacksposititionerna och saknar Andre Santos, Carl Jenkinson och Bacary Sagna liksom mittfältaren Abou Diaby. Man kan även får klara sig utan ytterligare en ytterback, Kieran Gibbs, som är på väg tillbaka från skada.

Juventus har imponerat i Seria A i år och när man nu får svaga Novara på besök ser inte Speldjävulen något annat än att ”Den gamla damen” plockar tre nya poäng. Nu har man förvisso Vidal och Bonucci avstängda , men det ska inte störa alltför mycket. Novara har frågetecken för Mazzarini, annars är truppen skadefri. Vi tror helt enkelt att Novara är ett nummer för litet här och nog är det dags för Alessandro del Piero att göra första målet för säsongen här då han förväntas starta på topp tillsammans med Quagliarella.

Manchester City – Arsenal 1 @ 1.73

Juventus – Novara 1 @ 1.20

Kombinerat odds: 2.08 @ Bet365. Spelas med ganska liten insats.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen