Dagens bästa spel

Braga är spelet för dagen

Speldjävulen är inte känd för att gilla att plita ner en tvåa på kupongen, men nu när utbudet är skralt blir det ändå till slut ett bortalag i portugisiska ligan som backas. Sporting Braga har haft ett tufft spelschema de senaste veckorn och kan nog vara något slitna, i torsdags spelade man den avslutadande omgången i gruppspelet i Europa League (1-1 borta mot Club Brügge). Man lyckades dock till slut ta sig vidare och möter nu turkiska Besiktas i 16-delsfinal. I kväll är det match i den inhemska ligan och laget reser till Algarve för bortamatch mot Olhanense. Speldjävulen tror på bra chans för Braga då hemmalaget är sällsynt skadedrabbat och har inte mindre än 9 (!) spelare på skadelistan. Till matchen mot Braga får man bara i hop en trupp på 18 spelare, varav 3 är målvakter. Tre av fyra ur backlinjen är borta p.g.a. skador och avstängningar –  Joao Goncalves, Mexer och Ismaly får alla nöja sig med att se matchen från sidlinjen. På mittfältet saknas Rui Duarte, Jander och Nuno Piloto och i anfallet får man vara utan Dady.
I Braga är backarna Leandro Salino och Baiano skadade, annars är laget intakt. Braga ligger för närvarande på en fjärdeplats i tabellen och siktar på att knipa en av Champions League-platserna medan Olhanense är först på 10:e plats av 16 lag i tabellen.

Olhanense – Sporting Braga 2 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.85 @ Betway

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen