Chansliret

Crystal Palace – Birmingham luktar kryss

Visst känns denna måndagsmatch i Championship som en typisk kryssmatch, åtminstone känner Speldjävulen så. Båda lagen går halvhyffsat i ligan och Palace gillar att spela oavgjort hemma på Selhurst Park (6 av 10 matcher har slutat med kryss). Palace får klara sig utan kantlöparen Wilfried Zaha och Darren Ambrose ersätter förmodligen. Birmingham spelade i Europa League i veckan men lyckades ändå vila ett par spelare i segermatchen mot Maribor. Det här känns bara som en typisk kryss match och Speldjävulen ger sig sjutton på att det här slutar 1-1.

Crystal Palace – Birmingham X @ 3.10 (Bet365). Högsta odds: 3.30 @ Ladbrokes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen