Chansliret

Metz har chansen på sjätte raka

Dagens chanslir hittar vi även det i Ligue 2 i Frankrike och matchen Angers – Metz. Bortalaget har tagit 5 raka segrar i ligan och även om Speldjävulen inte hade den där riktiga känslan för laget så kunde han inte låta bli att lägga in ett spel när oddset ligger på över 4 ggr pengarna. Man har förvisso målvakten Delle och mittfältaren Pouye skadade samt en annan mittfältaren Diagne, avstängd, men med den hysteriska form laget visar kan det gå ändå. Angers har i stort sett laget intakt, så när som på anfallaren Diego Gomez som är avstängd. Speldjävulen tar chansen och backar Metz.

Angers – Metz 2 @ 4.00 (Bet365). Högsta odds: 4.56 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen