Chansliret

Kaiserslautern kan skrälla mot Hertha Berlin i cupen

Det är cupomgång i Tyskland i kväll och Speldjävulen tror sig ha hittat ett intressant spel i Kaiserslautern borta mot Hertha Berlin. Hemmalaget har gått dåligt på slutet och tillslut fick man nog och sparkade tränaren Markus Babbel, nu förväntas Michael Sibbe, för närvarande i turkiska Eskişehirspor, ta över. Han leder dock inte i laget i kväll och Hertha, med stora skadeproblem, får nu också klara sig utan giftige brassen Raffael på topp. Än värre är det i backlinjen där Maik Franz är skadad sedan tidigare och det nu också är frågetecken för trion Hubnik, Mijatovic och Lell. Här kan det vara stort läge att kolla laguppställningarna innan man lägger spelet. Kaiserslautern har inte heller varit bra i år men man har sett en liten uppryckning på slutet med ett starkt oavgjort resultat borta mot Dortmund och 1-1 senast hemma mot Hannover. Rådet är att spela med låg insats.

Hertha Berlin – Kaiserslautern 2 @ 3.20 (Bet365). Högsta odds: 3.75 @ StanJames

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen