Dagens Oddsdubbel

Lorient och Galatasaray backas

Lorient har tre raka förluster i Ligue 1 men de har kommit mot topptrion Montpellier, Lyon och nu senast borta mot Marseille. I matchen mot Marseille spelade man stora delar av matchen med 10 man och ledde man fram till den 84:e minuten innan hemmalaget lyckades både kvittera och sedan avgöra matchen i den fjärde tilläggsminuten. Lorient har haft ganska mycket otur hela säsongen och har tappat alldeles för många onödiga poäng och nu är det dags för vändning. I kväll tar man emot Caen som sannerligen inte har rosat marknaden på slutet. Fyra raka förluster på kontot och  tveksamt spel, framförallt i hemmaförlusten mot Nancy senast. Tränaren testar nu att göra tre förandringar i laget och Deroin, Mbone och Niang byts ut mot Proment, Raineau och Nabab. Speldjävulen tror inte det hjälper utan backar ett hemmastarkt Lorient här.

För att göra dubbeln komplett hämtas nästa spel från turkiska ligan. Rekarna härifrån har fungerat mycket bra och vi hoppas att det fortsätter här. Galatasaray ser starka ut i år och tar nu emot ett Maniaspor i nedåtgående trend. Bortalaget har två förluster och två oavgjorda på de fyra senaste omgångarna medan Galatasaray har 5 raka segrar. Med Johan Elmander och Milan Baros i toppform ser det mycket svårt ut för Maniaspor här…

Lorient – Caen 1 @1.83

Galatasaray – Maniaspor 1 @ 1.36

Kombinerat odds: 2.49 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen