Dagens bästa spel

Manchester United är dagens bästa

Efter speltips i lite lägre divisioner den senaste tiden känns det nu bra med lite Premier League som omväxling i dagens bästa spel. Manchester United hämtade sig snabbt från uttåget ur Champions League och tog övertygande segrar mot Wolverhampton och Queens Park Rangers. I kväll åker man till London för bortamatch mot Fulham som har en hel del skadebekymmer. Målvakten Mark Schwarzer är borta med en ryggskada, backen Zdenek Grygera är knäskadad och mittfältarna Steve Sidwell och Simon Davies har också skavanker som gör att de förmodligen missar matchen. Dock ser det ut som landslagsanfallaren Bobby Zamora är redo för spel igen efter att ha missat mötet med Bolton sist.
United fick en tidig julklapp senast när Javier Hernandez var tillbaka tidigare än väntat och nu räknar man även med att Ashley Young ska starta efter att ha kommit in från bänken senast. Ska United hänga med i toppen så är det sådan här matcher man ska vinna och med formen i antagande igen så tror Speldjävulen att United plockar hem det här.

Fulham – Manchester United 2 @ 1.80 (Bet365). Högsta odds: 1.85 @ Betsafe

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen