Dagens Oddsdubbel

Turkisk dubbel i kväll

Trabzonspor har haft det tufft i både liga och Champions League i år och ligger först på 11:e plats i tabellen. Man har tre raka förluster, men det är inte riktigt så illa som det låter då två av dem kommit mot storlagen Galatasaray och Fenerbache. Nu får man tillbaka mittfältaren Didier Zokora från avstängning och då ökar chanserna till vinst. Nykomlingarna Orduspor började säsongen bra men som det sig bör för nyuppflyttade lag så kommer det ofta en svacka efter ungefär halva säsongen. I Orduspors fall kom den till och med lite tidigare och man har nu 6 raka förluster i ligaspelet efter 17 av 34 omgångar. Tränaren Sebahattin Albayrak fick därför sparken häromveckan och rutinerade argentinaren Hector Cuper har istället tagit över. Han kommer dock inte coacha laget i kväll utan följer matchen från läktaren.

Fullbordar den turkiska dubbeln gör Besiktas, som ikväll tar emot 16:e placerade Karabükspor på hemmaplan. Hemmalaget har ganska stora skadeproblem och saknar ikväll den portugiska stjärntrion Quaresma, Simao och Almeida. Dock har man såpass bra ersättare att det hä ändå ska gå vägen. Framförallt som Karabükspor är fullkomligt bedrövliga på bortaplan och bara har mäktat med en ynka poäng på 8 matcher i år.

Trabzonspor – Orduspor 1 @ 1.53

Besiktas – Karademir Karabükspor 1 @ 1.36

Kombinerat odds: 2.08 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen