Chansliret

Ännu ett överspel i Portugal

Det har gått fint med spelen i den portugisiska ligan så här långt så Speldjävulen testar med ytterligare ett. Moreirense ligger på tredje plats i portugisiska andradivisionen Liga de Honra och brukar bjuda på väldigt målglada tillställningar. Nacional ligger på 14:e plats av 15 lag i Primeira Liga och har så här långt haft väldigt svårt med målskyttet men varit desto bättre på att släppa in mål. Nu möts de båda lagen i portugisiska cupen och mot ett lag i en lägre division kanske Nacional äntligen kan få fart på anfallsspelet. Känslan är att det kan bli ganska mycket mål här och överspelet (2.5 mål) är taget till ett odds strax över 2 gånger pengarna.

Moreirense – Nacional över 2.5 mål @ 2.10 (Bet365)

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen