Dagens Oddsdubbel

Vancouver och Donbass i dubbeln

Vancouver tar sig an Calgary Flames på hemmais i natt och borde vara det mer utvilade av lagen då Calgary spelade match så sent som i går. I Vancouver har bröderna Sedin börjat producera poäng på löpande band och ligger nu trea (Henrik) och femma (Daniel) i poängligan. De två tidgare mötena lagen emellan i år har båda slutat i 5-1 segrar för Vancouver. Båda lagen har en hel del skador men värst verkar det vara för Flames som förmodligen får klara sig utan Tanguay, Stajan, Giordano, Moss, Babchuk, Carson och Henrik Karlsson. Utan att vara någon större hockeyexpert tycker Speldjävulen att ettan känns ganska bra.

För att göra dubbeln komplett plockas ett spel ur andradivisionen i hockeyligan i Ryssland. Serieledande Donbass tar emot mittenlaget Sarov i kväll och här handlar det endast om en kombination av tabelläge, odds och känsla i valet av spel. Alltså ska dubbeln spelas med en liten insats.

Vancouver – Calgary 1 @ 1.66

Donbass – Sarov 1 @ 1.30

Samlat odds: 2.16 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen