Dagens Oddsdubbel

Celtic och Dundee Utd bildar oddsdubbeln

Celtic är inne i en riktigt bra period just nu och har inte mindre än 7 raka segrar segrar i ligan. I kväll kommer Kilmarnock på besök och hemmalaget får här tillbaka viktige vänsterbacken Emiliano Izaguirre samt mittfältarna Joe Ledley och Paddy McCourt, man får dock klara sig utan skadade Daniel Majstorovic och anfallaren Anthony Stokes. Kilmarnock saknar anfallaren William Gros, backen Ryan O’Leary och har frågetecken för mittfältaren Dean Shields. Man får dock tillbaka James Fowler från avstängning. Här ska det helt enkelt vara klasskillnad mellan lagen och på Hampden Park blir det seger för Celtic.

Vi fullbordar den skotska dubbeln med att backa Dundee United hemma mot Hibernian. Hemmalaget har haft ganska svårt med målskyttet på sistone, men i och med att laget fortsätter att skapa chanser så kommer det att lossna snart. Duktige mittfältaren Scott Allan, som både engelska och skottska klubbar rycker i, är frisk och kommer att starta. Hibernian får tillbaka Leigh Griffiths från avstängning men får klara sig utan f.d. Aston Villa-mittfältaren Isiah Osbournes som är skadad, ett mycket tungt avbrott för bortalaget. Vi tror att Dundee Utd får utdelning på sina chanser i kväll och spelar ettan i kombination med Celtic.

Celtic – Kilmarnock 1 @ 1.20

Dundee Utd – Hibernian 1 @ 1.85

Kombinerat odds: 2.22 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen