Dagens bästa spel

Pattaya United vinner på julafton

Pattaya United har gått starkt i Thai Premier League i år och tar på julaftonseftermiddagen emot Army United på hemmaplan. I hemmalaget är det osäkert om slovenen Marian Juhas kan spela p.g.a. ryggskada men man ser ändå ut att kunna ställa ett vasst lag på banan. Pattaya United är obesegrade i 10 matcher i rad i ligan och är ett mycket starkt hemmalag. Army United däremot är ett sällsynt dåligt bortalag och har bara tagit en seger och 7 poäng sammanlagt på 15 spelade matcher på bortaplan i år. Speldjävulen tror på en knapp men säker vinst för hemmalaget. Var uppmärksam på att det är tidig avspark i Thailand, redan klockan 12.00 svensk tid.

Pattaya United – Army United 1 @ 1.67 (Bet365). Högsta odds: Bet365

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen