Chansliret

St Johnstone firar jul med vinst över Dunfermline

St Johnstone har förvisso tre raka förluster i bagaget, men då har man fått klara sig utan kaptenen Jody Morris, skyttekungen Francisco Sandaza och vänsterbacken Callum Davidson. Alla tre är tillbaka här vilket ger St Johnstone en rejäl boost. Dunfermline har fått målvakten Paul Gallacher skadad och har sedan tidigare Austin McCann, Nick Phinn, Jason Thomson, Kevin Rutkiewicz, Steven Bell och Steven McDougall borta. Det är mycket tunga avbräck för hemmalaget och det ser oroväckande ut inför dagens match, framförallt med tanke på att St Johnstone har varit bättre borta än hemma den här säsongen och bara har förlorat en match av nio. Speldjävulen har på känn att det kan bli en ny trepoängare för bortalaget här.

Dunfermline – St Johnstone 2 @ 2.20 (Bet365). Högsta odds: 2.40 @ 5Dimes

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen