Chansliret

Ashdod tar en ny skalp mot Maccabi Tel Aviv

Ashdod har gått riktigt bra i israeliska ligan i år och parkerar för närvarande på en tredjeplats i tabellen. Motståndarna i kväll, Maccabi Tel Aviv, har inte rosat marknaden på sistone och har halkat ner till en åttondeplats. Ashdod är dessutom väldigt hemmastarka och har 7 segrar och en förlust på 8 matcher. Dessutom är Yud-Alef Stadion i Ashdon utsåld för första gången i år och det förväntas bli riktigt bra tryck från hemmafansen. Tel Aviv har en del skadeproblem och får bland annat klara sig utan montenegrinen Szabo Favitzvic. Det är också frågetecken kring Rafi Dahan och anfallaren Roberto Colautti (som troligen börjar på bänken). Lagkaptenen Barak Yitzhak skadade sig på träningen i veckan men det är ännu oklart om han kan medverka eller ej. Speldjävulen känner att oddsen är så lockande på hemmaseger att han kliver in med ett litet fulspel.

Moadon Sport Ashdod – Maccabi Tel Aviv 1 @ 2.60 (Bet365). Högsta odds: 2.72 @ Pinnacle

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen