Dagens bästa spel

Siam Navy är juldagens bästa spel

Matchen inställd

Det blev en väldigt lyckad speldag på julafton då alla spel gick in! Rekarna är heta för tillfället och det var fjärde dagen i rad, och åttonde(!) dagen av nio, som dagens bästa spel satt. Hoppas att ni hängde med! I dag testar återigen med thailändska ligan och hoppas att lite svensk influens tar oss till 5 i rad!

Siam Navy har äntligen hittat formen i den thailändska förstadivisionen, Thai Premier League, och har tre segrar på de fyra senaste matcherna. Näst senast tog man en mycket meriterande 3-1 seger på bortaplan mot Robbie Fowlers Muang Thong United (3:a i tabellen) och senast blev det en knapp hemmaseger mot Osotspa. Det har gjort att man nu klättrat sig över nedflyttningsstrecket, även om man spelat två matcher fler än de flesta övriga lag i botten av tabellen. I dag (12.00 svensk tid) tar man emot ett annat strecklag, Samut Songkhram, som efter tre raka förluster äntligen vann mot Thai Port senast. I hemmalaget finns det svenskintresse i 29-årige Olof Hvidén-Watson, tidigare proffs i Norge, som gör sin andra säsong i Thailand. Den tekniske svenske mittfältaren är ny i Siam Navy för i år efter att ha lämnat Osotspa efter förra säsongen. Speldjävulen tror på vinst för hemmalaget här, då anfallarna Wutichai Suchiva och brassen Alex Da Costa är glödheta och bildar en giftig offensiv trio tillsammans med Hvidén-Watson.

Siam Navy – Samut Songkhram 1 @ 2.20 (Bet365). Högsta odds: Bwin @ 2.45


Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen