Chansliret

Doncaster kan skrälla igen

I vanlig ordning ligger Doncaster alltid nära ett skrälltips om Speldjävulen får bestämma. Än mer så när man nu får tillbaka både Pascal Chimbonda och El-Hadji Diouf från skador. West Bromwich har visserligen plockat hem Marc- Antoine Fortune, men det verkar vara ett härligt ”go” i laget och flera inlånade spelare har deklararat att de mer än gärna stannar kvar även efter låneperioden är slut. Detta trots Doncasters svaga tabelläge. Tränaren Dean Saunders har stora ambitioner för klubben ooch man tittar snarare uppåt än neråt för framtiden. Spelarna verkar köpa Saunders vision och med spelare som Ilunga, Beye, Billy sharp och redan nämnda Chimbonda och Diouf ser det ut som Donny går en ljus framtid till mötes. Speldjävulen testar tvåan till runt 5 gånger pengarna.

Burnley – Doncaster 2 @ 5.00 (Bet365). Högsta odds: 5.45 @ 188bet

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen