Dagens Oddsdubbel

Dundee och Liverpool i dubbeln

Liverpool har en överkomlig uppgift hemma mot Blackburn i eftermiddag. Bortalaget saknar tre av fyra ordinarie backar och är i övrigt i uselt slag. Dessutom har Luis Suarez avstängning ännu inte trätt i kraft så han spelar här. Enkel seger för hemmalaget kan förväntas.

I skottska division 1 hittar vi ett trevligt spel i Dundee FC hemma mot Morton. Dundee har mycket fin from för tillfället och har tagit fem segrar på de sex senaste ligamatcherna. Senast blev det 1-1 borta mot serieledande Ross County trots att man spelade med 10 man i över en halvlek. Speldjävulen tror att formsvaga Greenock Morton kan bli en munsbit för hemmalaget här. Morton får i och för sig tillbaka Michael Tidser och Fouad Bachirou, men är fortfarande utan båda försvararna Stuart McCaffrey och Ross Forsyth. Det här blir vinst för Dundee.

Liverpool – Blackburn 1 @ 1.22

Dundee FC – Greenock Morton 1 @ 1.57

Kombinerat odds: 1.92 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen