Dagens bästa spel

Dagens bästa heter Sheffield United

Reading satt klockrent i går (3-0) och formen på dagens bästa spel är fortfarande på topp!! I dag testas ett spel i Championship i England. Sheffield United är mycket starka för tillfället och har fyra raka segrar (6 inklusive cuperna) i ligan. I eftermiddag tar man emot ett formsvagt Notts County hemma på Bramall Lane och utsikterna ser goda ut för hemmalaget. Notts County verkar vara helt ur slag och har på senare tid tagit stryk av såväl Yeovil som Leyton Orient, båda bottenlag i League 1. Sheffield United har i och med sina segrar klättrat upp på en fin 5:e plats i tabellen och vågar nu åter hoppas på direktuppflyttning till Championship. United få klara sig utan avstängde mittfältaren Lee Williamson här och det är även frågetecken kring två andra mittfältare, Kevin McDonald och Nick Montgomery, de testas sent. Österrikaren Johnny Ertl, som var inhoppare senast, kan dock vara redo för sin första start på mycket länge efter sin allvarliga knäskada. I Notts County är det tveksamt om backen Krystian Pearch och Gavin Mahon kan spela. Båda har vilat från träning på slutet och ska testas i dag. En som definitiv är borta är anfallaren Ben Burgess som fått ledigt för att ta hand om sin för tidigt födda son.

Sheffield United – Notts County 1 @ 1.73 (Bet365). Högsta odds: 1.83 @ Pinnacle

OBS: Matchstart är kl. 15.15

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen