Chansliret

Nordirländskt chansspel

Chansliret ska ju vara just ett chansspel och i dag är det verkligen det då vi kikar in i Nordirländska Premier League och backar bottenlaget Carrick Rangers hemma mot Dungannon Swifts. Att det är en chansing kan vi bland annat se på Carricks hemmafacit, på tio matcher har det blivit 5 oavgjorda och 5 förluster. Galet att backa ett så dåligt hemmalag kan tyckas men man har faktiskt spelat upp sig på slutet och tog en pinne mot topplaget Portadown senast. Det är inte heller så att motståndet skrämmer, Dungannon ligger platsen efter Carrick i tabellen och har bara tagit 16 poäng på 22 omgångar. Speldjävulen har lite på känn att det kan bli hemmaseger här och slänger in ett chanslir på ettan.

Carrick Rangers – Dunganon Swifts 1 @ 2.50 Bet365. Högsta odds @ Bet365.

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen