Dagens Oddsdubbel

Walesisk speldubbel

När spelutbudet är snålt får Speldjävulen leta sig till lite mindre ligor och i dag föll valet på Walesiska Premier League. Llanelli har 6 raka segrar i ligan och tar i eftermiddag emot Neath på hemmaplan. Hemmalaget har endast tappat 5 poäng på åtta matcher på hemmaplan och tar vid seger över serieledningen från The New Saints. Dessutom har man en rysligt farlig anfallare i Rhys Griffiths som vunnit skytteligan sex (!) år i rad och i år har gjort 19 mål på 17 matcher. Neath ligger 11 poäng bakom Llanelli på en 4:e plats i tabellen och är relativt svaga borta, här blir det hemmaseger!

Vi kombinerar den med ett annat Walesiskt topplag, Bangor City, som har hemmamatch mot Prestatyn Town. Prestatyn plockar sina poäng mot de sämre lagen i ligan, men har väldigt svårt mot topplagen, framförallt på bortaplan. Speldjävulen tror att Bangor är för starka här.

Llanelli – Neath 1 @ 1.57 (OBS: matchstart 13.30)

Bangor City – Prestatyn Town 1 @ 1.36 (OBS: matchstart 15.35)

Dubbelodds: 2.13 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen