Chansliret

Hibernian tar äntligen en seger

Hibernian har varit en katastrof den här säsongen. Det hjälpte inte att man sparkade Colin Calderwood och ersatte honom med Pat Fenlon, laget har ännu inte vunnit under sin nye tränare efter 5 omgångar. Tilll matchen mot Inverness i kväll får man dock tillbaka skyttekungen Gary O’Connor och han går direkt in på topp tillsammans med lånet från Wolverhampton, Leigh Griffiths. Dessvärre för hemmalaget är Isaiah Osbourne fortfarande skadad. Inverness ligger platsen över Hibernian på 13:e plats i tabellen men har ett bedrövligt bortafacit. Speldjävulen tror att det kan vara dags för Hibernian här.

Hibernian – Inverness 1 @ 2.38 (Bet365). Högsta odds: 2.47 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen