Dagens bästa spel

Leixoes – bästa spelet 28 december

Leixoes har gått bra en längre tid i Liga de Honra, andradvisionen i Portugal, enda plumpen i protokollet var hemma förlusten mot Trofense. Man repade sig dock snabbt och tog en mycket meriterande seger borta mot vassa Oliveirense senast. Nu får man jumbon Uniao Madeira på besök och det mesta talar för att hemmalaget står som segrare till slut. Målformen är det verkligen inget fel på och då har ännu inte anfallarna Diego Mourao och Feliciano kommit igång. Man har fram till nu förlitat sig på sina målfarliga mittfältare Jumisse och Pedro Santos men det torde inte dröja allt för länge till innan Mourao får fart på målskyttet. Speldjävulen tror att det kan hända redan i kväll och utropar Leixoes till dagens bästa spel!

Leixoes – Uniao Madeira 1 @ 1.83 (Bet365). Högsta odds: 1.93 @ Pinnacle

2 Kommentarer

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen