Dagens Oddsdubbel

Motherwell och OFI i dubbeln

Speldjävulen har spelat mot Dunfermline med framgång tidigare och nu är det dags igen när laget åker till Motherwell för bortamatch. Motherwell har gått riktigt bra i år och ligger strax efter suveränerna Celtic och Rangers på en tredjeplats i ligan. Som vi tidigare har skrivit om så har Dunfermline stora skadeproblem och liksom förra omgången får man klara sig utan förstemålvakten Paul Gallacher. Craig Easton och Kevin Rutkiewicz kan troligtvis inte heller spela och Austin McCann, Nick Phinn, Steven Bell och Steven McDougallär borta sedan tidigare. Hemmalaget har endast Steven Saunders och Steve Jennings borta, annars är truppen frisk och intakt. Detta blir hemmavinst!

Speldjävulen är på resande fot och har dåligt med tid för utförliga analyser av alla matcher. Därför får tipset på OFI Kreta mot Levadiakos gå under kategorin: tabellspelet. Alltså, tabelläge, hemma- och bortastatistik och form tyder på att OFI ska vinna, något mer ingående än så är det inte.

Motherwell – Dunfermline 1 @ 1.44
Matchen inställd.

OFI Kreta – Levadiakos 1 @ 1.67

Dubbelodds: 2.40 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen