Chansliret

Sydney och Melbourne delar broderligt

Det är toppmöte i A-League, Australiens högsta division, när Sydney FC och Melbourne Heart drabbar samman i eftermiddag. Sydney får klara sig utan kaptenen Terry McFlynn så Brett Emerton får äran att ta över kaptensbindeln. Melbourne Heart har inga skador eller avstängningar och ställer upp med samma lag som vann i derbyt mot Melbourne Victory senast. Två topplag som möts i australiensiska ligan, där bortalaget förmodligen är aningen vassare, ja då chansar en Speldjävul i tidsnöd på ett kryss och får samtidigt be om ursäkt för att tiden inte räcker till för en djupare analys.

Sydney FC – Melbourne Heart X @ 3.30 (Bet365). Högsta odds: 3.45 @ 5Dimes

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen