Dagens bästa spel

Överspel i Portugal blir dagens bästa

Moreirense har varit inblandade i målfester allt som oftast på slutet och när man nu tar emot duktiga Naval på hemmaplan i kväll ser Speldjävulen ingen anledning till att det ska sluta. Bortalaget, som var en av favoriterna innan serien drog igång, har än så länge underpreseterat och är först på sjunde plats i tabellen. Dock har det skett en liten uppryckning på slutet och kan man bara få fart på målskyttet så kommer man klättra i tabellen. Brassen Fabiano Amaro har bara mäktat med ett mål på nio matcher men har betydligt mycket mer i sig än så och det är troligt att det snart kommer att lossna för honom. Hursomhelst så luktar det mål i den här matchen och Speldjävulen drar till med överspelet som dagens bästa.

Moreirense – Naval 1˚ de Maio  ö 2.5 mål  @ 2.15 (Bet365)

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen