Dagens Oddsdubbel

Arsenal och Stoke i dubbeln

Wigan har verkligen överraskat på slutet och tagit ett antal viktiga poäng, bland annat mot Chelsea. Stoke borta är dock en svår nöt att knäcka för vilket lag som helst i Premier League och bland annat Liverpool och Tottenham har fått åka tomhänta hem från Britannia Stadium. Peter Crouch och Glenn Whelan har missat tre matcher i rad och är tveksamma även här, de testas sen på matchdagen. I Wigan är anfallaren Conor Sammon tillgänglig efter att hans röda kort annulerades av engelska FA, laget har inga andra nya skador eller avstängningar. Det blir dock ändå svårt för Wigan att få med sig något hem härifrån.

Arsenal tappade ytterligare mark när man bara fick 1-1 hemma mot Wolverhampton. Det var en rejäl missräkning för Arsene Wengers mannar och hoppet om ligatiteln är nog ute nu. Ska man överhuvudtaget nå Champions League måste man vinna matcher som den mot QPR på nyårsafton. Lite goda nyheter är att Theo Walcott troligtvis är tillbaka och han går förmodligen rakt in i startelvan. QPR har inte rosat marknaden på slutet och vi kan räkna med en hel del förstärkningar när transferfönstret öppnar igen i januari. Det är dock ingenting som påverkar den här matchen och bortalaget kommer få det rysligt svårt här.

Stoke – Wigan 1 @ 1.80

Arsenal – QPR 1 @ 1.25

Dubbelodds: 2.25 @ Bet365

Kommentera

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Most Popular

Quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur, vel illum qui dolorem?

Temporibus autem quibusdam et aut officiis debitis aut rerum necessitatibus saepe eveniet.

Copyright © 2015 The Mag Theme. Theme by MVP Themes, powered by Wordpress.

Till toppen